Guldkornen av skandinavisk design i svenska tidningar.

Bonniers bästa tidningskund skriver en blogg om inredning, mode, kosmetik, musik noga urplockade idéer ur svenska tidningar.


torsdag 9 december 2010

Dansk design att beundra

Danska märket Day har jag beundrat länge, deras kläder och inredning överträffar hela tiden varandra. De är sådan härlig känsla i allt de gör. Här får du inspiration, njut!



Ett tips är att gå in på deras hemsida Day.se  

Men så idag så hittade jag i mama ett annat danskt märke House doctor erbjuder sig att vara första hjälpen för hemmet . Titta in på deras blogg housedoctor.dk . Om du vill köpa av deras produkter så finns dem på svenska sajten inreda.com

 
En annan underbar designer är Marlene Birger. Hon har nyligen gett ut en underbart vacker, tung och stor bok om inredning exklusivt i hennes egna hem på Mallorca och i Köpenhamn, helt fanatstisk. Den heter Life and work, Marlene Birgers life in picture.  Marlene Birger säger själv att boken beskriver hennes vardag i bilder, både privat och professionellt. Boken går att beställa på www.teneues.com.


Heja Danmark vårt grannland. Nästa tillfälle kommer jag att berätta om ett annat land i skandinavien nämligen Finland dom är också väldigt duktiga på design, den som väntar på något gott...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...