Guldkornen av skandinavisk design i svenska tidningar.

Bonniers bästa tidningskund skriver en blogg om inredning, mode, kosmetik, musik noga urplockade idéer ur svenska tidningar.


onsdag 30 mars 2011

Tips på Iphone appar,hallonmojito recept och en restaurang i Stockholm.

I senaste Elle mat&vin fanns en massa härliga tips. Ser att iphone appar har expoderat . I tidningen hade de två Mat &vin appar för Ipone, som jag gillar.
Den ena är Vår Kok bok den andra är Bartender och så lägger jag till Vin och ölgudien än en gång, då jag vet att folk tycker om den.


Bild lånad från Allt om Mat Vin.

I samma tidning fanns ett recept på härlig vårdrink från modebloggaren Sofie Fahrman. Drinken heter Hallonmojito och låter som en härlig vårdrink.


Bild lånad från Allt om mat.

Hallonmojito
6 drinkar
Blanda saften från 3 limefrukter, 3 dl tinade hallon, 4 dl färskpressad hallon juice (t.ex Brämhults) 4 msk florsocker och blad från 1 kruka färska mynta (Obs spara kvistarna) Mortla alltsammans med en träsked. Häll i 2,5 dl ljus rom (cirka  4 cl per glas) och is och rör om. Häll upp i coctailglas och toppa med lite sodavatten. Trä gärna på 2 färska hallon på en myntakvist och dekorera varje drink.



Restaurang tips i Stockholm från samma tidning. Restaurangen heter Spetsen och finns i Bonniers konsthall. Maten sägs vara fräsch modern och hälsosam mat som serveras av kockarna själva. Samtidgt som de har ett välfyllt bröd och grönsaksbord.

Mat & vin en del av livets njutningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...