Guldkornen av skandinavisk design i svenska tidningar.

Bonniers bästa tidningskund skriver en blogg om inredning, mode, kosmetik, musik noga urplockade idéer ur svenska tidningar.


måndag 18 april 2011

Ekologiskt tänk, i träskor, trädgårdsbok, hönshus och cremer.

Läste i tidningen Hem & trädgård om träskor från märket Sweet Caroline färgglada träskor från märket,sjunger direkt på sången Sweet Caroline...,  det här är inte sången jag ska berätta om utan om dessa är toppen fina träskor som tillverkas på Öland och sälj spå en Sweet Caroline nätshop.
Tanken är de ska vara ekologiska, träsulorna kommer från Öland och skinnet är vegetabiliskt garvat, både närproducerat och miljövänligt, toppen mera av det. Tänk vilken kvalité vi kommer att få på våra produkter då.





Hittade ett lite udda trädgårdsbok tips som fanns i tidningen Trädgårdsliv. Boken heter Gröna sidan upp och är skriven av Kjell Åberg, som driver Åbergs trädgård utanför Ystad.Verkar vara lite udda i sitt slag fyllt med fyra generationers odlarliv tips och knep och även recept på allt gott man kan laga från trädgården.


I samma tidning Trädgårdsliv hittade jag det här vackra hönshuset, vad är det som är så lockande med att ta hand  om höns?  Den här finns på hemsidan hönshus.




En bild på min älskade Mårbacka pelagon. Blommorna som jag klippte ner förra hösten , har skjutit mycket på sistone, nu är dem på gång.



Nu då det är trädgårdstider då behöver man en bra handcreme här är ett nytt ekologiskt märke som heter Salvidern. Handcremen är fylld av lungnande och skyddande ringblomma, ekologiska oljor, solros,jojoba och raps för torra händer.Den är billig 49 riksdaler, vilket också är bra.





Här är en bra kroppscreme från Nuxe och om du som du som jag känner att huden känns som ett sandpapper så här på våren.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...