Guldkornen av skandinavisk design i svenska tidningar.

Bonniers bästa tidningskund skriver en blogg om inredning, mode, kosmetik, musik noga urplockade idéer ur svenska tidningar.


torsdag 5 maj 2011

Special tidningar med extra känsla i Country life och Allt i hemmet special.

Allt i hemmet special, med en extra känsla i det råa papperskänslan. Bedårande tidningar med fantasiska bilder på unika hem Härligt att få tjuvkika in i sådan hemtrevliga hem och drömma eller inspireras. Här är två tidningar som verkligen har lyckas.

 För så är det med tidningar att vissa nummer kan var nästan helt katastrof dåliga samtidigt som andra kan vara som gudomliga uppslagsverk i inspiration. Det kan vissa gånger vara samma tidning som skiftar i kvalité eller kan det vara smak. Nä,jag tror att man lägger olika kraft och inspiration i olika nummer, t.ex så är januari nummer på alla tidningar oftast de sämsta tidningarna, då märks det att all kraft redaktionen haft lagts ned på julnumret, så då fick januarinumret mindre engagemang och därför en sämre tidning. Men här  ser ni två riktigt härligt inspirerande sommar tidningar som du kan bläddra i igen och igen.






  Avslutar med denna toppen inbjudande veranda. Vad är det som gör att den ser så inbjudande? Det kan man fundera över.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...